Systemisch werk
Systemisch paardencoaching
Lichaamsgerichte behandeling
Traumabehandeling
Medicijnwandeling
‘‘There is you and you.
This is a relationship.
This is the most important relationship.’
Home – Nayyirah Waheed


Individuele coaching

schelp Individuele coaching

Bij individuele coaching gaat het om jou. Hier is er ruimte om inzichten op te doen, te verdiepen, en te transformeren. Of je nu al haarscherp hebt wat je wilt leren /aankijken / accepteren of veranderen, of dat je juist daar een vraag over hebt, je bent welkom zoals je bent.

Veelvoorkomende thema’s zijn vaak klachten waar mensen mee rondlopen, zoals:

Maar ook patronen of thema’s die voorkomen in je leven / in contact met anderen kunnen een oorzaak zijn dat je vastloopt, of het gevoel hebt niet tot je recht te komen.
Bij Heart of Matter coaching maak ik, (Karin Roozemond) met de kennis, ervaring, methoden en technieken die ik tot mijn beschikking heb, maatwerk om je verder te helpen met je vraag en in je proces. Ik werk vanuit klacht (vraag) naar kracht om jou (weer) op je pad te zetten.

Ik gebruik onder andere familieopstellingen, systemisch werk, paardencoaching, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, EMDR, lichaamswerk, verschillende methoden van coaching, trauma behandeling en nature based therapy (zoals medicijn wandeling). Als je interesse hebt in deze verschillende activiteiten (methodieken / mogelijkheden), klik dan door!